Μισογεμάτο προσπάθησε να δει το «ποτήρι» της ΑΕΚ που θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Κατά την αναχώρηση της «Ένωσης» για την Αγγλία, ο «Dimi» τόνισε πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στα νέα παιδιά της ομάδας.

Τόσο που τον κάνει να πιστεύει πως -με τη βοήθεια των παλιότερων και μερικές προσθήκες παικτών- μπορεί να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

«Ως τώρα έχουμε δουλέψει στη φυσική κατάσταση και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι δύσκολο, θα πρέπει να δέσουμε μεταξύ μας. Θα δώσουμε κρίσιμα φιλικά. Υπάρχει ταλέντο και αυτή η ΑΕΚ έχει δυνατότητες. Είναι θέμα ψυχολογικό, να αντέξουν αυτά τα νέα παιδιά την πίεση που υπάρχει», ανέφερε ο Κωνσταντόπουλος. Και εξήγησε:

«Αν το καταφέρουν, θα είναι εύκολα τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, εμείς οι πιο παλιοί θα βοηθήσουμε. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Είμαι αισιόδοξος γιατί υπάρχουν δυνατότητες. Πρέπει αρχής γενομένης από το Σάββατο, τα νέα παιδιά να δείξουν ότι αξίζουν».

Ο Κωνσταντόπουλος όμως ερωτήθηκε και για τη νέα αποχώρηση, αυτή του Καράμπελα, απαντώντας επίσης με ψυχραιμία:

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν είναι καλό για καμία ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι σε αυτό το χώρο αρκετά χρόνια και έχω δει ανάλογες καταστάσεις. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100%, όσοι έχουμε απομείνει και με την προσθήκη ίσως μερικών ακόμη παικτών να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Θέλω να πιστεύω ότι είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτά τα παιδιά να ψηθούν. Θα μπουν στα βαθιά από νωρίς και αυτό θα τους βοηθήσει. Είμαι ο πιο έμπειρος και θα προσπαθήσω να τους μεταδώσω της εμπειρίες που έχω».

Πηγή: Sport-fm.gr