Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, ολοκληρώθηκε για τον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δούλεψε και στην τακτική. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αξιολόγησε το ρόστερ του, έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα κάνει και κάποιες εισηγήσεις για παίκτες που θα αποκτηθούν.

Όλα αυτά τα χρόνια που ο Ατρόμητος είχε τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, δούλευε το 4-3-3. Φέτος κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο «Ντούσκο» δούλεψε κατά κύριο λόγο το 4-2-3-1.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός σε αυτές τις μέρες στο Καρπενήσι, δούλεψε πάνω σε αυτό το σχήμα με το οποίο θα βλέπουμε τον Ατρόμητο της σεζόν 2012-2013. Σε αυτό το σχήμα και με τα υπάρχοντα δεδομένα το ρόλο του «δεκαριού» θα έχει ο Πίτου Γκαρσία, τον οποίο ο Μπάγεβιτς εκτιμά πολύ και μπορεί να τον βοηθήσει πάρα πολύ.

Είναι, σχεδόν, βέβαιο πως ο Ατρόμητος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα επιτελικού μέσου, ενώ πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Σουμπίνιο. Από εκεί και πέρα καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί Καραγκούνης, Καραμάνος, όπως και οι παλιοσειρές, Φυτανίδης, Νάστος.

Το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας είναι στην Βουλγαρία και το Πράβετς, όπου ο Μπάγεβιτς θα δώσει και κάποια φιλικά για να βγάλει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα. Όπως ο ίδιος έχει τονίσει όμως: «Τα συμπεράσματα βγαίνουν στις προπονήσεις. Εκεί θα δω ποιοι είναι έτοιμοι για την ενδεκάδα. Στα φιλικά πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς», έχει υποστηρίξει στους ποδοσφαιριστές του.

Πηγή: Sport-fm.gr