Δεν έφταναν όλα τα προβλήματα που είχε ο Άρης ήρθε και ότι θα πρέπει να καταβάλει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στους Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ, οι οποίοι είχαν καταθέσει προσφυγή.

Η επιτροπή που επιδίκασε την υπόθεση αποφάσισε ότι αυτό είναι το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει η διοίκηση του συλλόγου στους τρεις παίκτες.

Αναλυτικά τα ποσά που πρέπει να πληρωθούν είναι: Στον Ρίκι Φατί 834.000 ευρώ, στον Φράνσις Ντίκο 349.000 ευρώ και στον Καλίφα Σανκαρέ 515.000 ευρώ.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για τον Άρη αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του το γεγονός ότι στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους ποδοσφαιριστές ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα τα 1,7 εκατομμύρια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μειωθούν και άλλο, σε περίπτωση, όμως, που οι τρεις παίκτες συμφωνήσουν να τους δοθούν μόνο τα δεδουλευμένα τους και όχι τα χρήματα και της επόμενης σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι διοικούντες τον Άρη θα έχουν ραντεβού με τον Φατί και τον Ντίκο, οι οποίοι δείχνουν θετικοί στο να επέλθει κάποιος διακανονισμός. Πιο δύσκολη περίπτωση φαίνεται να είναι αυτή του Σανκαρέ, με τον οποίο δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία.

Πηγή: Sport-fm.gr