Αυτό που έμοιαζε ως πιθανό σενάριο, αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να πιστέψουν, μοιάζει να πραγματοποιείται. Το τμήμα βόλεϊ της ομάδας των «πρασίνων» βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και πραγματικά δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν δεν κατέβει καν στο πρωτάθλημα!

Η εικόνα διάλυσης που υπάρχει στο τμήμα φανερώθηκε σήμερα με τον πιο έκδηλο τρόπο! Για την ακρίβεια, την 1η Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση των Κυπελλούχων Ελλάδας για τη φετινή περίοδο! Άλλο όμως οι προγραμματισμοί και άλλο οι πράξεις… Στην καθιερωμένη πρώτη του «τριφυλλιού» δεν έδωσε το «παρών» κανείς. Ούτε οι παίκτες, ούτε κάποιος από το τεχνικό τιμ.

Οι αθλητές έχουν να πληρωθούν από τον Ιανουάριο, την ώρα που το προπονητικό επιτελείο είδε το χρώμα του χρήματος τον περασμένο Δεκέμβριο. Για να «χρυσώσει το χάπι» η διοίκηση προσέφερε τον μισό μισθό σε όλους όσους οφείλονται χρήματα, αλλά οι παίκτες που είχαν ζητήσει τουλάχιστον δύο δόσεις συμβολαίων, δεν τα δέχθηκαν και μάλιστα δεν κατέβηκαν στην προπόνηση.

Η μοναδική ελπίδα τη δεδομένη στιγμή είναι ο Γκάμαρης. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φαίνεται διατεθειμένος να δώσει κάποια λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αλλά οι ακριβείς διαθέσεις του θα φανούν στις αποψινές συζητήσεις που θα υπάρχουν με μέλος της διοίκησης.

Πηγή: sport-fm