Τον μόνο δρόμο που έχει μείνει στην ΑΕΚ για να ελπίζει στη σωτηρία της έδειξε ένας 72χρονος οπαδός της από την Κρήτη.

Με επιστολή του που απευθύνεται στον Θωμά Μαύρο, ο ηλικιωμένος «Ενωσίτης» τονίζει ότι δεν του περισσεύουν χρήματα, αλλά δεν μπορεί να μη βοηθήσει «ένα σύμβολο ήθους όπως η ΑΕΚ να επιβιώσει μέσα στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν απέστειλε τα 150 ευρώ που αντιστοιχούν στην αγορά διαρκείας και ζήτησε εκείνο να δοθεί σε κάποιον άλλο φίλαθλο της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή που έφτασε στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει

«Άγιος Νικόλαος, 27 Ιουνίου 2012,

Με το σεβασμό που προσήκει στην προσφορά σας και στην ιστορία της αγαπημένης μας ΑΕΚ, απευθύνομαι σε σας, ευχόμενος καλή επιτυχία στη δύσκολη και επίμοχθη προσπάθεια που αναλάβατε για τη σωτηρία της.

Είμαι 72 ετών, Απόστρατος Αξ/κός της ΕΛΑΣ, φίλαθλος της βυζαντινογέννητης από τα 12 χρόνια μου.

Χρήματα δεν μου περισσεύουν, όμως η ΑΕΚ είναι σύμβολο του ευ αγωνίζεσθαι και του απαράμιλλου ήθους. Ό,τι κατέκτησε, ήταν απόρροια της αγωνιστικής της ανωτερότητας και η «επιβίωσή» της μέσα στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ανάγκη επιτακτική.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σας στέλνω 150 ευρώ, αντίτιμο ενός εισιτηρίου διαρκείας. Όχι για μένα. Δυστυχώς, λόγω αποστάσεων αδυνατώ να παρακολουθήσω αγώνες.

Επαφίεμαι στη διακριτική σας επιλογή, ως προς τη διάθεση του εκδοθησόμενου εισιτηρίου. Θα προτιμούσα να δοθεί σε «ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ» άνεργο ή ανάπηρο.
Με θερμούς ενωσίτικους χαιρετισμούς,

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
(ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑ)»

Πηγή: sport-fm.gr