Την απάντηση της Τότεναμ για τον δανεισμό του Μπονγκανί Κουμάλο θα περιμένουν μέχρι σήμερα στον ΠΑΟΚ. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Οι Θεσσαλονικείς (μέσω του Γιώργου Δώνη) πρότειναν στους Λονδρέζους να δώσουν τα χρήματα που ζήτησαν άμεσα μόνο αν η ομάδα μπει στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2013/14. Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να διαθέσουν ούτε ένα ευρώ, αφού προέχουν οι διακανονισμοί για την UEFA.

Διακανονισμός με Τσιρίλο

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας ο Ζήσης Βρύζας θα έχει συνάντηση με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τους Βλάνταν Ίβιτς και ο Κώστα Χαλκιά, Ο ΠΑΟΚ του οφείλει και εκείνου αρκετά χρήματα, όμως δεν θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιό του. Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ είναι να κάνει νέο διακανονισμό με μεγάλο χρονικό ορίζοντα, μια και την παρούσα φάση ρευστό δεν υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου.

Σήμερα η «πρώτη» της σεζόν

Σήμερα, άλλωστε, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν (στις 19:00). Ο Γιώργος Δώνης έχει επιλέξει 18 πιο έμπειρους παίκτες (χωρίς τους διεθνείς, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μαλεζά και Σταφυλίδη που πήραν άδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου) κι άλλους 10 νεαρούς ποδοσφαιριστές για να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση.

Οι πρώτοι 18 είναι οι παρακάτω

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Κρέσιτς, Γλύκος, Γιακουμής και Μελίσσας.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ετο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σακελλαρίου και Κατσικάς.

ΜΕΣΟΙ: Λάζαρ, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης και Γκαρσία.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Γιάννου, Γεωργιάδης και Ρομπέρ.

Επίσης, ο 43χρονος προπονητής επέλεξε από την ακαδημία τους εξής: Δεληγιαννίδη (δεξί και αριστερό χαφ εξτρέμ, πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στην ηλικία του), Δερμιτζόγλου (ίδια θέση), Ιντζίδη (στόπερ, κέρδισε την προσοχή του Δώνη), Κάτσε (αμυντικό χαφ), Καραντασιάδη (στόπερ), Κίτσιου (αμυντικό χαφ), Κωνσταντινίδη (δεξί μπακ), Πέλκα (10άρι), Στάμου (στόπερ) και Τσανδάρη (αμυντικό χαφ, εντυπωσίασε τον Δώνη).

Πηγή: sport-fm.gr