Τη στιγμή που οι διοικούντες την ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν λύσεις στα προβλήματα και να έχει καλό τέλος η προσπάθεια αδειοδότησης, σκέψεις οφείλουν να γίνονται και για το μπάτζετ της ομάδας στην νέα αγωνιστική σεζόν. Έτσι, έχοντας ως δεδομένο το γεγονός πως λεφτά δεν υπάρχουν οι υπεύθυνοι της Ένωσης είναι υποχρεωμένοι να το πετσοκόψουν και άλλο και να το ρίξουν σε επίπεδα που θα μπορεί η ΠΑΕ να το δικαιολογεί.

Να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι; Βάσει των στοιχείων που υπήρχαν στον φάκελο της αδειοδότησης που παραδόθηκε στην ΕΠΟ το μπάτζετ προβλέπεται να κυμανθεί στα τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ.

Με ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και το υπάρχον προπονητικό τιμ, δηλαδή, το μέσο μεικτό κόστος για κάθε παίκτη θα είναι περίπου 180.000 ευρώ. Δεδομένου ότι στην ομάδα θα υπάρχουν αρκετοί νέοι που αμείβονται αισθητά λιγότερα, αντιλαμβάνεται κανείς πως τα συμβόλαια των… βαριών χαρτιών θα πρέπει να είναι μέχρι 300.000 ευρώ.

Τα 4,5 εκατ. ευρώ που η ΑΕΚ έχει δηλώσει στην ΕΠΟ είναι ένα νούμερο πολύ μικρό για τα δεδομένα της «Ενωσης».

Τα λένε με Κωστένογλου

Ενα από τα θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα είναι και αυτό του προπονητή. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Νίκο Κωστένογλου, στην οποία θα ξεκαθαριστεί αν ο Ελληνας τεχνικός θα παραμείνει και κάτω από ποια δεδομένα, ανάλογα με την έκβαση της έφεσης των «κιτρινόμαυρων» για την αδειοδότηση. Η εισήγηση του Ντέμη Νικολαΐδη είναι να παραμείνει ο Κωστένογλου με τη βοήθεια των Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καραγιάννη.

Πηγή: sport-fm.gr