«Συμμορφωθείτε και πάρτε πρωτοβουλίες, αλλιώς Grexit»

Αυστηρή προειδοποίηση του Ιφαντίνο στην ΕΠΟ


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
22:48
17/04/2018
«Συμμορφωθείτε και πάρτε πρωτοβουλίες, αλλιώς Grexit»
2
loading

Διά στόματος του Τζιάνι Ινφαντίνο η ηγεσία της ΕΠΟ και ο Βαγγέλης Γραμμένος ενημερώθηκαν ότι δεν έχουν γίνει ακόμα όσα πρέπει για να αποφευχθεί το Grexit.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ταξίδεψε για να κάνει αυτήν την επαφή που είχε κλειστεί από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο Ινφαντίνο έδειξε πολύ προβληματισμένος από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο κίνδυνος του Grexit εξακολουθεί να υφίσταται για τα καλά, όπως φάνηκε από την συζήτηση. Στην κουβέντα που έγινε ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέπτυξε στον Ινφαντίνο το σκεπτικό του. Του μετέφερε πως λειτουργεί ώστε να υπάρχουν ποινές για τις εμπρηστικές δηλώσεις, για την πιο σωστή λειτουργία της Λίγκας, για τη νέα επιτροπή που θέλει να έχει αλλά και τις πιο γρήγορες δικαστικές αποφάσεις.

Η πλευρά του Ινφαντίνο σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά έδειξε διάθεση στήριξης προς το πρόσωπο του κ. Γραμμένου, ωστόσο του μετέφερε ότι πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες άμεσα και να υπάρξει σειρά δράσεων για να μην υπάρξει Grexit. Αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο κ. Ινφαντίνο πάνω στην συζήτηση φέρεται να τόνισε προς τον κ. Γραμμένο ότι ένα σοβαρό ζήτημα είναι και οι διαρκείς εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ των 4 μεγάλων ομάδων της Super League και κυρίως το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είχε το τελευταίο διάστημα και συνεχίζει να μην έχει καλή εικόνα. Η εικόνα αυτή έχει μεταφερθεί σε παγκόσμια κλίμακα και αυτό είναι μεγάλο θέμα», φέρεται να είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Τέλος με βάση την τελευταία πληροφόρηση η αρμόδια επιτροπή επί των Εθνικών Ομοσπονδιών θα συνεδριάσει τέλος του μήνα ή αρχές Μαϊου για να αποφανθεί για την ΕΠΟ. Επιπλέον για το Grexit να τονίσουμε ξανά πως θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες... παραβάσεις. Περιγράφεται για περιστατικά όπως παρεμβάσεις των Κυβερνήσεων ή παραβίαση του καταστατικού. Η ουσία είναι πως ο κίνδυνος του Grexit καλά κρατεί και το... καμπανάκι και από τον Ινφαντίνο ήταν ηχηρότατο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar sothr

    Εξ\'αιτίας των πιστολέρο, των γραφικών και των τραμπούκων του μπαοκ, θα πρέπει να την πληρώσουν όλοι ??? Τιμωρία μόνο για αυτούς που μας έκαναν ρεζίλι διεθνώς εισβάλλοντας αρματωμένοι στο γήπεδο, και αντί για συγνώμη προσπαθούν σαν κακομαθημένα παιδάκια, να ρίξουν το φταίξιμο στους άλλους. Μάλλον στο κεφάλι τους αντί για μυαλό έχουν κρέμα μπουγάτσα.

  2. avatar True

    Μακάρι να γίνει και πράξη το grexit. H όλοι ή κανένας. Το καρκίνωμα φεύγει με χειρουργείο και όχι με ασπιρίνες. Το στοίχημα και το χρώμα του χρήματος κατέστρεψε τους πάντες. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. ΠΑΟΚ πάνω από όλα ακόμη και στο grexit.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει