Κάθε λόγο για να χαμογελούν έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η χθεσινή νίκη επί του Ατρόμητου έφερε την Ένωση στη δεύτερη θέση των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Στόχος πλέον είναι το πέρασμα και στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας που θα φέρει την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει η ΑΕΚ να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα. Για αυτό υπάρχει αισιοδοξία καθώς όλοι στην ομάδα διαπιστώνουν την αγωνιστική άνοδο στα δύο τελευταία παιχνίδια της με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Στη συνέχεια η Ένωση έχει ένα παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκτός έδρας και άλλα δύο με Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό καθώς αντιμετωπίζουν τον «Δικεφάλο του Βορρά» στο Ολυμπιακό Στάδιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί και νωρίτερα στην πρώτη θέση εάν χάσουν βαθμοί και οι δύο αντίπαλοι της, που παίζουν μεταξύ τους στην επόμενη αγωνιστική.

Στα θετικά στοιχεία της ομάδας συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι σε καλή κατάσταση παρά την ηλικία του και τα αρκετά παιχνίδια που έχει δώσει στην εφετινή σεζόν.

Ανησυχία για τρεις

Ωστόσο υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία καθώς τρεις παίκτες της αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Καφές αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ο Κοντοές πονούσε στο γόνατο, αλλά και ο Κωνσταντόπουλος υπέστη τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο.

Πηγή: sport-fm.gr