Το ιδανικότερο σενάριο είναι ένας τελικός Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μαζί με τον Μιχάλη Πελεκάνο επισκέφτηκαν το επίσημο κατάστημα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και υπέγραψαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Επίσης, ο «Λάζος» πιστεύει πως θα έπρεπε να διεξαχθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

«Είμαστε έτοιμοι για το Final 4. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η σειρά με τον Πανιώνιο και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Μπαρτσελόνα. Είναι πιο εύκολο σε ένα Final 4 να σε θεωρούν όλοι αουτσάιντερ», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Καλό θα ήταν το πρόγραμμα των τελικών να το ξέραμε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και όχι λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των αγώνων. Ναι, θα θέλαμε παιχνίδια πριν το Final 4, αλλά όπως φαίνεται θα έχουμε ένα μεγάλο κενό πριν από τη Μπαρτσελόνα».

Αναφορικά, με το ενδεχόμενο να συναντηθούν στον τελικό της Ευρωλίγκας οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός: «Μακάρι να βρεθούμε με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Θα είναι εντυπωσιακό και όμορφο δύο ελληνικές ομάδες να βρεθούν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Οι καλύτεροι φίλαθλοι είναι εδώ (σ.σ. δείχνοντας τα παιδιά), αυτοί είναι το μέλλον και τώρα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις τους».

Πηγή: sport-fm.gr