Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας έθεσαν στόχο της ΑΕΚ, τόσο ο Ανδρέας Δημητρέλος όσο και ο Νίκος Κωστένογλου στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στο προπονητήριο στα Σπάτα.

Με αφορμή την αγωνιστική πτώση της ομάδας αλλά και τον προβληματισμό μελών του ΔΣ στη χθεσινή συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε σήμερα συνομιλία με τον προπονητή. Σκοπός του προέδρου της Ένωσης δεν ήταν να κατσαδιάσει τους παίκτες αλλά να επισημάνει στο αγωνιστικό τμήμα τη σημασία που έχει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι-οφ και η έντονη προσπάθειά της για την επίτευξή του.

Γύρω στις 11:00 οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περίπου 15 λεπτά με τον Δημητρέλο να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ξεχνάμε τι έγινε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Είμαστε ΑΕΚ και πλέον ο μοναδικός στόχος θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση στα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου στα οποία σύμφωνος ήταν και ο προπονητής.

Πηγή: sport-fm.gr