Κοντά σε ένα ακόμα μεγάλο «μπαμ» είναι η Μπεσίκτας, η οποία, σύμφωνα με την Guardian, ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του Ρομπίνιο! Η αγγλική εφημερίδα κάνει λόγο για τελική πρόταση της τουρκικής ομάδας, έπειτα από αρκετές ημέρες ανεπίσημων διαπραγματεύσεων, η οποία ανέρχεται σε 19 περίπου εκατ. ευρώ, ενώ άλλα 12 περιλαμβάνονται στη συμφωνία με τη μορφή μπόνους.

Μια είδηση που επιβεβαιώνεται και από τον τουρκικό Τύπο, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι ο Ρομπίνιο είναι μεν φανταστικός παίχτης, όμως οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά…

Και οι δύο πλευρές ήθελαν αμφότερες να εξασφαλιστούν, με τη Σίτι να βάζει σίγουρα στα ταμεία της περίπου τα μισά χρήματα από όσα δαπάνησε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού πριν από δύο χρόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ποσό που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες περί συμφωνίας του παίχτη με τη Φενερμπαχτσέ, όμως το σκηνικό δείχνει να αλλάζει.

Τώρα, το μόνο που φαίνεται ότι απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να συμφωνήσει και ο Ρομπίνιο με τους «Μαύρους Αετούς» για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Πηγή: Gazzetta.gr