Αμφίβολη είναι η παρουσία δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Δημήτρη Πέλκα και Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με ένεση για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι της Λαμίας, ενώ σήμερα έκανε θεραπεί στο γυμναστήριο, την ώρα που ο Ανγκολέζος εξτρέμ συνεχίζει να ταλαιπωρείται εδώ και μια εβδομάδα με μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο. Η συμμετοχή και των δύο στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας διατήρησε την ομάδα στην κορυφή της Super League Σουρωτή κι έδωσε στους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να ξεκουραστούν εν όψει του πολύ απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε διήμερο ρεπό, ωστόσο από το πρωί της Τρίτης άπαντες προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση σε ένα πρόγραμμα με ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς.

Ο Δημήτρης Πέλκας που κόντρα στη Λαμία αγωνίστηκε για σχεδόν 45′ με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, ήταν από τους παίκτες που δεν ξεκουράστηκαν το προηγούμενο διήμερο. Ο διεθνής μέσος έμεινε στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες στο γυμναστήριο και σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου και στην προπόνηση της Τετάρτης (21.02) αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα κομμάτι του προγράμματος.

Θεραπείες μέσα στο ρεπό έκανε κι ο Τζάλμα Κάμπος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε ισοκινητικά τεστ και την Τετάρτη ν’ακολουθήσει ένα μέρος της προπόνησης.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (21.02) θα προπονηθεί στις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».