Ο Λάζλο Μπόλονι τα πήρε… κρανίο, μετά την αποβολή του (στην ανάπαυλα) στον αγώνα της Κέρκυρας και αποφάσισε (στη συνέντευξη Τύπου) να ενεργοποιήσει τη… βόμβα του, λέγοντας ότι σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Κι εδώ θα προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο και να μπούμε στο μυαλό του περίεργου Ρουμάνου προπονητή, που σίγουρα έχει παρουσιάσει έργο στον «Δικέφαλο» και δικαίως κέρδισε την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας.

Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, που πιστεύει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και που ταιριάζει… γάντι στο πλάνο λιτότητας και παραγωγής παικτών από την ακαδημία, που πλασάρει (λόγω και των απαιτήσεων της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ) η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Όμως όλα τα παραπάνω δε θα πρέπει να του προσφέρουν απλόχερα το άλλοθι για να «φεύγει και να έρχεται» όποτε θέλει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο «Δικέφαλος». Τα παιδικά νάζια, τα μουτράκια και όλα τα υπόλοιπα δεν ταιριάζουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ακόμη και σε αυτό το – χαμηλού επιπέδου – πρωτάθλημα της Σούπερ (;) Λίγκας.

Αν θέλει ο κ. Μπόλονι να αποχωρήσει, ας το κάνει άμεσα και να κλείσει και την πόρτα. Διαφορετικά θα πρέπει να βγει ο Ζήσης Βρύζας και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Είτε να τα βρει με τον Ρουμάνο και να κλείσει το μείζον ζήτημα είτε να πει γρήγορα το «ναι» στη λύση του συμβολαίου και να του χτυπήσει με ωραίο τρόπο την πλάτη στο «αντίο» του αποχαιρετισμού.

Ο Ρουμάνος δεν είναι η πρώτη φορά που θέτει ζήτημα αποχώρησής του από την ομάδα, μετά από μια επιτυχία. Στα μέσα Δεκεμβρίου και μετά το 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα, που ισοδυναμούσε με πρόκριση – ως πρώτος στον πολύ δύσκολο όμιλό του – για τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου (σε ερώτηση για το αν απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία) ότι «από αυτό το μισό είναι αλήθεια. Ναι, έχω πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, όχι δεν την έχω αρνηθεί. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και πρέπει να αναλύσω την πρόταση που μου έχει γίνει».

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομαδούλα για να συμβαίνει τη μία φορά το ένα και μετά από δύο μήνες κάτι άλλο και να τινάζεται στον… αέρα όλος ο προγραμματισμός. Πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ρουμάνου. Διαφορετικά μόνο κακό θα κάνει (η όλη υπόθεση) σε ένα κομβικό σημείο, όπου παίζεται το αν θα πετύχει ο «Δικέφαλος» το μεγάλο στόχο της πρόκρισης (μέσω της πρωτιάς στα πλέι οφ) στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: sday.gr