Θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, πήρε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Μέσω αυτής διευκρινίζει ότι «επαφή για Κουρμπέλη δεν έγινε και πιθανόν δεν θα γίνει, όσο ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το ιδιότυπο καθεστώς».

Οι Θεσσαλονικείς συμπληρώνουν πως η μόνη επαφή που υπάρχει αυτή τη στιγμή με τους «πράσινους» είναι αυτή που αφορά τους δανεικούς που προτίθεται να δώσει. Σημειώνεται επιπλέον ότι, δεν έχει γίνει καμία άλλη επαφή για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Μάντσον του Ατρόμητου.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να καθυστερήσει και αυτή η υπόθεση όσο το τοπίο με την παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του «τριφυλλιού» παραμένει θολό.

Είναι δεδομένο ότι στον «δικέφαλο» του Βορρά ψάχνουν να βρουν τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ, ζήτημα που θέλουν να έχουν δρομολογήσει μέχρι και την προσεχή Κυριακή (28/01), καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς τη λήξη του. Μάλιστα, από τη Θεσσαλονίκη διαρρέει πως χθες έγινε και η πρώτη αξιολόγηση της σχετικής λίστας.