Η σκλήρυνση της μνημονιακής πολιτικής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το μπάτζετ να υποχωρεί (ξανά) για παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, καθιστά σαφές ότι στο «τριφύλλι» πρέπει να γίνουν και πωλήσεις παικτών και μάλιστα των πρωτοκλασάτων, που διατηρούν και τα υψηλότερα συμβόλαια.

Το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο στο «πράσινο» ρόστερ αυτήν τη στιγμή είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να θεωρούν ότι βρίσκουν τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ που αποχώρησε για τη Σταντάρ Λιέγης. Τα ρεπορτάζ που αφορούν τον Παναθηναϊκό, κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, η οποία είναι η ιταλική Σαμπντόρια (ενώ χθες γράφτηκε και για την Τορίνο).

Πάντως, όσον αφορά τον «δικέφαλο» του Βορρά και σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», η πρόταση για τον 24χρονο αμυντικό μέσο αναμένεται να φτάσει σε ένα ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ (έχει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25%), συν τους Έργκους Κάτσε, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Μυστακίδη. Υπενθυμίζεται ότι τα τρία αυτά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι και στις διαπραγματεύσεις με τον Μολέδο, που δεν είχαν αίσιο τέλος λόγω της επιθυμίας του Βραζιλιάνου να επιστρέψει στη Βραζιλία.