Ο Ροντρίγκο Μολέδο δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ του Παναθηναϊκού, που προσέλκυσε σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ στη Σταντάρ Λιέγης υποχρεώνει τους «ασπρόμαυρους» να ψάξουν για λύσεις στη θέση του αμυντικού μέσου, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του «τριφυλλιού» απασχολεί τους Θεσσαλονικείς, καθώς και πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο προσκήνιο, την περίοδο των επαφών για τον Μολέδο. Άλλωστε, ο 24χρονος έχει ακόμη ένα προσόν, που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις βλέψεις του «δικεφάλου»: μπορεί να… κουμπώσει γρήγορα στην ομάδα.

Όμως, υπάρχει και ένα αρνητικό, που έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος. Στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης θεωρείται το πλέον πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και οι απαιτήσεις θα είναι ιδιαιτέρως υψηλές, όπως φάνηκε και από την πρώτη κρούση. Άλλωστε, το γεγονός ότι ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αποτελεί ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού για τους «πράσινους».

Ένας άλλος παράγοντας που δεν πρέπει να λησμονηθεί, είναι το γεγονός ότι το θέμα της μεταγραφής των Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη, ίσως και του Κάτσε, από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοικτό. Κοινώς, δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη ένα σίριαλ, με λίγες ημέρες να απομένουν μέχρι την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου.