Δεν θα πρέπει να ξεγελάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο τρόπος με τον οποίο επικράτησαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play offs της Euroleague.

Όπως επισήμανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης (Πέμπτη 22/03, 21:00) οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς της Τρίτης και να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους και στα 40 λεπτά.

«Η Μακάμπι είναι μια σπουδαία ομάδα. Έχει χαρακτήρα, ξέρουν πώς να παίζουν και είναι λογικό ότι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Όμως έχουμε εμπειρία και πρέπει να ανταποκριθούμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι κάτι διαφορετικό. Το κλειδί είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4», είπε ο «Ζοτς» που στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του «τριφυλλιού» και… όχι μόνο:

«Φυσικά και θέλουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, να μας συμπαρασταθούν, όμως θέλουμε να δώσουν το «παρών» και οι φίλοι της Μακάμπι και να απολαύσουν το παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Τσαρτσαρής, σχολίασε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα. Θα παίξουν με αποφασιστικότητα μετά τη νίκη που υπέστησαν την Τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι, ένα δύσκολο ματς για εμάς στο οποίο θα πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια. Είναι πρόκληση να βγούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Δεν πρέπει να μας εξαπατά ο τρόπος με τον οποίο κάναμε το 1-0. Πρέπει να επαναλάβουμε ξανά και ξανά στους εαυτούς μας ότι πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό ματς».

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού που σημαίνει ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το δεύτερο παιχνίδι.

Πηγή: Sport-fm.gr