Πέντε ημέρες προθεσμία

Η ΑΕΚ τρέχει για να γλιτώσει την τιμωρία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10:30
19/02/2012
Πέντε ημέρες προθεσμία
loading

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν θα πραγματοποιηθεί. Η καθημερινότητα στην ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Συνεχίζουν να παλεύουν με τον χρόνο για να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται και να γλιτώσει η Ένωση την τιμωρία από την UEFA.

Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει είναι κατά πόσο θα μπορέσουν να βρεθούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται.

Μέχρι στιγμής δεδομένη είναι μόνο η πρόθεση του Τάκη Κανελλόπουλου να βοηθήσει οικονομικά, κάτι που είναι πιθανό να επισημοποιηθεί άμεσα.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αθηνής, Κούλης θα βάλουν ένα μικρό ποσό, ενώ και ο Παππάς έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα συνεισφέρει και για την αδειοδότηση. Ο Χατζηιωάννου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Ιαπωνία και θα απουσιάζει μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά γενικά κρατά αποστάσεις, όπως και ο Γκούμας.

Ουσιαστικά δεν έχει υπάρξει καμία διαφοροποίηση. Και το σημαντικότερο είναι ότι βάσει των παραπάνω υπάρχουν μόνο πέντε ημέρες για να μπορέσει να βρεθεί λύση και …φως στον ορίζοντα δεν διακρίνει κανείς.

Ο χρόνος περνάει, ο Νοτιάς παραμένει στη Νέα Υόρκη, συνάντηση μετόχων δεν έχει οριστεί και η ΟΥΕΦΑ περιμένει την Πέμπτη απαντήσεις...

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει