Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε τελικά η κρίσιμη συνάντηση της μετοχικής ομάδας που ανέλαβε το 2004 την ΑΕΚ.

Τέσσερα από τα μέλη της (Ντέμης Νικολαΐδης, Πέτρος Παππάς, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης) έκαναν την πρώτη κουβέντα για το θέμα του καταμερισμού των χρεών που δημιουργήθηκαν επί των ημερών τους.

Σε καλό κλίμα η συζήτηση, έκλεισε με ανανέωση του ραντεβού για την Τετάρτη, παρουσία ορκωτού λογιστή και πιθανότατα (και) του Γκίκα Γκούμα.

Η συνάντηση των μελών της μετοχικής ομάδας του 2004 είχε προεξαγγελθεί από την Κυριακή στη «Μεγάλη Βρετάνια». Πιστοί, λοιπόν, στις δεσμεύσεις τους ότι θα την πραγματοποιήσουν άμεσα (αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης για την ΑΕΚ) οι Ντέμης Νικολαΐδης, Πέτρος Παππάς, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης έκατσαν στο ίδιο τραπέζι την Τρίτη.

Εκεί συζήτησαν με στοιχεία την οικονομική κατάσταση και πώς αυτή εξελίχθηκε από το 2004 κι έπειτα στην «Ένωση» (άλλωστε οι ισολογισμοί ήταν στη διάθεσή τους). Παρόλο που εκφράστηκε ξανά, λοιπόν, η διάθεση όλων να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, η δυσκολία του καταμερισμού των χρεών συμφωνήθηκε πως θα ήταν καλύτερο να αντιμετωπιστεί και με την παρουσία ορκωτού λογιστή σε νέα συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη.

Το θετικό, ωστόσο, που προέκυψε για την ΑΕΚ δεν είναι μόνο ότι διατηρήθηκε το εξαιρετικό κλίμα της Κυριακής. Αλλά και ότι στην αυριανή συνάντηση είναι πολύ πιθανό η «παρέα του 2004» να είναι -έστω και δι’ αντιπροσώπων- σε απαρτία. Κι αυτό διότι εκτός του Νίκου Νοτιά, που έχει δεσμευτεί (μέσω του Πέτρου Παππά) ότι θα συστρατευτεί με ό,τι αποφασίσουν οι υπόλοιποι, το «παρών» στη συζήτηση της Τετάρτης αναμένεται να δώσει και ο Γκίκας Γκούμας -εκπροσωπώντας και τον Πόλυ Χατζηιωάννου.

Κάτι που δεν μπορεί ασφαλώς να εγγυηθεί στην ΑΕΚ ότι θα λύσει ξαφνικά όλα της τα προβλήματα. Ωστόσο, μονάχα ως θετικό μήνυμα μπορεί να εκληφθεί στην προσπάθεια να ανακουφιστεί (έστω) το τεράστιο ταμειακό πρόβλημα που απειλεί την ύπαρξή της. Εξάλλου αυτό (η επιβίωση αρχικά του συλλόγου) συμφωνήθηκε και πάλι στην αποψινή συζήτηση πως είναι το πρώτο που πρέπει να εξασφαλιστεί πριν εξεταστεί οποιαδήποτε λύση για το μέλλον.

Πηγή: sport-fm.gr