Ξαφνικό πρόβλημα με τον Βλάνταν Ίβιτς προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (12/1). Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παπάζογλου, ενώ χαλαρό τρέξιμο ο Γεωργιάδης. Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Δημήτρης Πόποβιτς.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε με τράβηγμα στους προσαγωγούς από την προπόνηση και το μέγεθος της ζημιάς αναμένεται να γίνει γνωστό την Παρασκευή (13/1), καθώς ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Εργοτέλη κρίνεται αμφίβολη.

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Νιμανί.

Μετά τον Κώστα Παναγιωτούδη, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, την Πέμπτη (12/1) ήταν η σειρά του Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2014.

H σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Πόποβιτς, γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995, υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών και το οποίο ολοκληρώνεται στις 31.12.2014».

* Ο Δημήτρης Ζεγκερίδης θα είναι -έπειτα από εισήγηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή- ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Ποζατζίδη στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr