Την πεποίθησή του πως «κάτι καλό θα γίνει» όσον αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μετά το ισόπαλο 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, υποστήριξε πως:

«Αν με ρωτούσατε πριν την έναρξη αν θέλω την ισοπαλία, θα έλεγα όχι, αλλά με το γκολ που βάλαμε στο 93’, είμαι ικανοποιημένος».

Και συμπλήρωσε: «Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα όχι».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του.

-Πιστεύετε ότι τα διοικητικά προβλήματα, επηρεάζουν τους παίκτες;

«Επειδή το έχω ζήσει, όταν σφυρίξει ο διαιτητής δεν υπάρχουν αυτά. Ευχή όλων θα ήταν να μην υπήρχαν. Η διαίσθησή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι από αυτές τις ομάδες που δεν θα χαθούν. Θα γίνει κάτι σίγουρα…», είπε με νόημα για τις εξελίξεις στα διοικητικά. Και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία που έχουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας».

-Δηλαδή περιμένετε κάποια βοήθεια από τους μετόχους;

«Η ομάδα αυτή υπάρχει, επειδή κάποιοι είναι μέτοχοι. Άρα, κάποιοι έχουν στηρίξει αυτήν την ομάδα. Για αυτό τους έχουμε ενήμερους για όλα, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω πάντως ότι θα βρεθεί λύση στο τέλος»,

Όσο για την διαιτησία και τα όσα είπε ο Φερέιρα, σχολίασε:
«Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα ποδόσφαιρο, άρα για να το είπε κάτι θα ξέρει. Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός αγωνιστικά, ήταν αυτό που περίμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ.Κωστούλα για την δουλειά που έχει κάνει. Αξίζουν τέτοιες ομάδες, που είναι αυτόφωτες, να υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Πηγή: Sport-fm.gr