Ο Πάμπλο Κοντρέρας αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον Ζήση Βρύζα για να ξεκαθαρίσει πλήρως το ζήτημά του κι αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, με ποιο οικονομικό καθεστώς ή αν θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.

Ο Χιλιανός στόπερ του «Δικεφάλου» θέλει να παίξει στην Κόλο Κόλο, όμως, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρωθεί τα δεδουλευμένα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βέβαια, στην ιστοσελίδα «cooperativa.cl» ο Κοντρέρας κράτησε διαφορετική στάση και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «θα επιστρέψω στην Ελλάδα (σ.σ. αναμενόταν μέχρι χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη) και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να επιλύσω την κατάστασή μου. Είμαι διατεθειμένος να χαρίσω λεφτά, μάλιστα τα περισσότερα».

Αλλες φήμες από τη Χιλή και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «prensafutbol.cl» ανέφεραν χθες ότι οι διαπραγματεύσεις της Κόλο Κόλο με τον Κοντρέρας οδηγούνται σε ναυάγιο, μια και ο παίκτης δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος άμεσα από τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός αυτό, μάλιστα, οδήγησε τους παράγοντες της Κόλο Κόλο να συμφωνήσουν με τον Σεμπάστιαν Ρόκο.

Πηγή: sport-fm.gr