Έντονη είναι η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει και θέλει τον Φάνη Γκέκα να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναιτωλικού.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο διεθνής στράικερ εμφανίζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης λόγω της κόντρας που έχει με τον Άρμιν Φε.

Εκτός από τα σενάρια, η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα και όλα παραμένουν ως απλές φημολογίες. Τη φετινή σεζόν ο Λαρισαίος έχει παίξει σε 14 ματς (942 λεπτά συμμετοχής), έχει πετύχει εννιά γκολ και έχει δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» υποστηρίζει ότι άνθρωποι ελληνικής ομάδας βρέθηκαν στη χώρα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε – Τίγκρε.

Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν στην Αργεντινή οι κ.κ. Μπελεβώνης και Νταλακούρας, οι οποίοι τσέκαραν από κοντά διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και οι φήμες λένε ότι παρακολούθησαν τον Φακούντο Πάρα.

Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λάρισας, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 18 ματς (έχοντας πετύχει τρία γκολ στο Κόπα Λιμπερταδόρες).

Πηγή: sportfm.gr