Καρφίτσα δεν πέφτει αυτήν την ώρα στην Τούμπα, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα.

Την… πλάκα τους οι Ολλανδοί

Οι Ολλανδοί με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές αποθανατίζουν τους Παοκτσήδες στις κερκίδες. Σίγουρα είναι σκηνές που τουλάχιστον στο ολλανδικό πρωτάθλημα δεν τις έχουν ξανασυναντήσει!

Ο αγχωμένος Σάντος

Μετά από 2,5 μήνες ο Φερνάντο Σάντος επιστρέφει στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός με την νέα του ιδιότητα αυτή του εθνικού εκλέκτορα έφτασε στο γήπεδο λίγο πριν της 21:00 μαζί με τον Τάκη Φύσσα. Το υποδέχθηκαν οι Βρύζας, Ιωσηφίδης και Μηλιωρίδης. «Δίνω πιθανότητες στον ΠΑΟΚ. Με την δύναμη της Τούμπας μπορεί να προκριθεί. Είμαι λίγο αγχωμένος στην επιστροφή μου στην Τούμπα», δήλωσε ο Πορτογάλος στην κάμερα της NOVA.
21:00: Βγήκε ο Στεκέλεμπουργκ για προθέρμανση και αμέσως μετά ακολούθησε ο Κρέσιτς.

Διάδρομοι εκτός της θύρας 4

Η απαίτηση της ΟΥΕΦΑ για να υπάρχουν διάδρομοι στις θύρες και όχι κόσμος στα σκαλάκια έχει τηρηθεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Με εξαίρεση, όμως, την Θύρα των φανατικών όπου δεν πέφτει… καρφίτσα!

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαιντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Σορλέν, Κοντρέρας, Βιερίνια, Σνάουτσερ, Ίβιτς.

Άγιαξ: Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντε Βιλ, Βερτόχεν, Σουλεϊμάνι, Άλντερβαιρελντ, Ανίτα, Ντε Γιόνγκ, Εμάνουελσον, Σουάρες, Ντε Ζέου, Λίντγκερ

100 Ολλανδοί

Στην θύρα 8 του γηπέδου φιλοξενούνται περίπου 100 οπαδοί του «Αίαντα» που δίνουν το παρών στην Θεσσαλονίκη για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Μπάνε και Κουρκούλης

Στις 20.36 στο γήπεδο κάνουν την εμφάνισή τους ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Νίκος Κουρκούλης που γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο.

Συστάσεις από μεγάφωνα

Μήνυμα από τα μεγάφωνα προς τον κόσμο για κόσμια συμπεριφορά χωρίς χρήση πυρσών, διατήρηση κενών στα διαζώματα και σεβασμού στους φιλοξενούμενους. Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος.

Αποδοκιμασίες σε Ντε Ζέου

Ο Ντε Ζέου ήταν ο πρώτος που στις 20:21 μπήκε για προθέρμανση για λογαριασμό του Άγιαξ. Φυσικά και έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε ο Άγιαξ

Στις 20:12 έφτασε η αποστολή του Άγιαξ στην Τούμπα με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Παρών ήταν και ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ για να καταγράψει ότι συμβεί.

Πανικός στην άφιξη!

Το… έλα να δεις έγινε κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στις 20:00. Περίπου 500 άτομα περίμεναν τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, με τους άνδρες ασφαλείας να μην μπορούν να τους συγκρατήσουν! Ο Μπρούνο Τσιρίλο μπήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε ενώ έγινε πανικός όταν ο Πάμπλο Γκαρσία ξεσήκωσε τον κόσμο, δείχνοντας το σήμα της νίκης. “Εμείς μαζί, για μια ζωή, αϊτέ, αϊτέ Δικέφαλε” ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα.

Πηγή: gazzetta.gr