Πιο δύσκολη απ’ ότι αναμενόταν προβλέπεται η αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη. Η αξιοπρόσεκτη προσπάθεια επί του Ολυμπιακού και η νίκη επί του ΟΦΗ αναπτέρωσαν το ηθικό, αλλά η αναιμική παρουσία με τον Πανιώνιο και η ήττα (2-1) τον επανέφερε το ερώτημα «τι πήγε στραβά»; Ωστόσο όλοι συμφωνούν ότι πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και εν ευθέτω χρόνω θα έρθουν κι οι πειστικές εμφανίσεις.

Πέραν της επιστροφής του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, δύσκολα βρίσκει κανείς κάτι θετικό από το χθεσινό ματς στην Νέα Σμύρνη. Οι «κίτρινοι» σπατάλησαν τα 2/3 του αγώνα μέχρι να βρουν ρυθμό κι όταν πια έδειξαν κάποια σημάδια βελτίωσης δεν υπήρχε χρόνος για να αντιστραφεί η κατάσταση.

Επόμενος αντίπαλος ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα ξεκινήσει με την αυριανή προπόνηση στο Ρύσιο. Κανονικά σε αυτήν θα πάρει μέρος ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος αποκόμισε ένα θλαστικό τραύμα (έκανε δύο ράμματα).

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιώργος Κατίδης. Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του νεαρού μέσου, με την πρώτη εκτίμηση (θλάση ελαφριάς μορφής) να «οριοθετεί» την επιστροφή του σε δύο εβδομάδες.

Πηγή: Sport-fm.gr