Πετώντας στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ από την Μπόλτον για να αντιδράσει και να πάρει την πρόκριση εντός έδρας στο Κάρλινγκ Καπ με σκορ 2-1, χάρη στα γκολ των Αρσάβιν(53’) και Παρκ(56’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Μουάμπα στο 47’.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Άρσεναλ, αλλά μόνο στα στατιστικά και στην εικόνα του παιχνιδιού. Γιατί το σκορ ήταν κολλημένο στο 0-0.

Το δεύτερο μέρος όμως είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο με την Μπόλτον να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 47’ όταν ο Φριμπονγκ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Μουάμπα, που έκανε το 1-2 με τον Πράτλεϊ και άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αυτό όμως δεν ξύπνησε τους συμπαίκτες του, αλλά του γηπεδούχους. Οι «κανονιέρηδες». Ο Αρσάβιν ήταν αυτός που «μάζεψε» την μπάλα στο ύψος της περιοχής των φιλοξενούμενων στο 53’ και με ωραίο σλάλομ και σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 56’ ο Αρσάβιν ήταν και πάλι αυτός που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ τραβώντας τρεις παίκτες πάνω του, πριν ο Παρκ σκοράρει για το 2-1 βάζοντας την Άρσεναλ μπροστά στο σκορ.

Συνθέσεις Ομάδων

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Γεναρις, Βερμάελεν, Σκιλασί, Μικέλ, Όοξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Φριμπονγκ, Κοκελεν, Παρκ Αρσάβιν
Πάγκος: Μανον, Μιγιάγκι, Ανεκε, Μπόατεγκ, Μεντ, Οζιακουπ, Γουατ

Μπόλτον: Μπογκντάν, Στέινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Γκάρντνερ, Μ.Ντέιβις, Πράτλεϊ, Μουάμπα, Σάνλι, Κλάσνιτς, Κακουτά
Πάγκος: Γιασκελάινεν, Ιγκλς, Ρίο-Κόκερ, Μπλέικ, Ενγκόγκ, Γουίτερ, Ρίλεϊ

Πηγή: sport-fm.gr