Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το τελικό σκορ στην αναμέτρηση Σουόν Μπλούγουϊνγκς- Αλ Σαντ για τα ημιτελικά του ασιατικού Champions League. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν μέσα στη Νότια Κορέα με σκορ 2-0, όμως η είδηση δεν ήταν η εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Κατάρ που την καθιστά φαβορί για την πρόκριση, αλλά το απίστευτο ξύλο που έπεσε εντός αγωνιστικού χώρου.

Τη στιγμή που ο Μαμαντού Νιάνγκ πετύχαινε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, εννέα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, άναψαν τα αίματα, καθώς οι γηπεδούχοι θεώρησαν πως οι αντίπαλοί τους δεν είχαν τηρήσει το fair play.

Δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν στο έδαφος (ένας από κάθε ομάδα) και οι παίκτες της Σουόν άφησαν την μπάλα να καταλήξει πλάγιο. Οι Άραβες αντί να την επιστρέψουν –ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- προτίμησαν να τους πιάσουν όλους στον ύπνο και να σημειώσουν ακόμη ένα γκολ, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει… κόλαση.

Τελικά τρεις ποδοσφαιριστές, δύο της Αλ Σαντ κι ένας της Σουόν, αποβλήθηκαν και πλέον περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη ρεβάνς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ