Το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα οι ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός φαίνεται ότι κερδίζει διαρκώς έδαφος, τις τελευταίες ώρες. Από την πλευρά τους όμως, η Δόξα και ο Λεβαδειακός δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα αμαχητί.

Στο προγραμματισμένο σημερινό ΔΣ της Super League όπου θα δώσουν το παρόν τόσο ο Κώστας Πηλαδάκης όσο και ο Πέτρος Θεοδωρίδης, πρόκειται να συζητηθεί το ζήτημα της αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
Οι δύο πρόεδροι θα καταθέσουν με γνώμονα το σχετικό έγγραφο της ΟΥΕΦΑ και την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αντικαταστήσει με ομάδες της κατηγορίας όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια συμμετοχής.

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν αδειοδοτήθηκαν, αφού δεν έλαβαν το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, ωστόσο το θέμα προέκυψε από προηγούμενη απόφαση της Super League.

Στο ΔΣ θα παρευρεθούν και οι εκπρόσωποι του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας που από την πλευρά τους θα υποστηρίξουν ότι σύμφωνα με το «γράμμα του νόμου» θα πρέπει να είναι εκείνοι που θα καλύψουν τις κενές θέσεις των ομάδων Α και Β.