Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ αποτελεί και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, λίγες ώρες μετά την ήττα των «νερατζούρι» από την Νοβάρα που… ξεχείλισε το ποτήρι.

Το γεγονός ότι η Ίντερ έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που αποτελεί την χειρότερη επίδοση από το 1983, είχε δημιουργήσει πολύ κακό κλίμα γύρω από τον Γκασπερίνι και η ανοχή κόσμου και διοίκηση τελείωσε μετά την ήττα με σκορ 3-1 από την Νοβάρα το βράδυ της Τρίτης.

Έτσι η διοίκηση της Ίντερ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι η συνεργασία με τον Γκασπερίνι ολοκληρώθηκε ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα για να τον διαδεχτούν έχουν βγει στην… φόρα με αυτό του Αντσελότι να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ίντερ αναφέρει ότι σήμερα η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Τζουζέπε Μπαρέζι και Ντανιέλε Περνατσάνι. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι για τις προσπάθειές του να ανταποκριθεί στην αποστολή του εκφράζοντας την λύπη της για την διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών».

Πηγή: sport-fm.gr