Την απάντηση της Χερέθ σε πρόταση για την απόκτηση του Μιγέλ Άνχελ Κορδέρο υποστηρίζει πως περιμένει η ΑΕΚ, τη στιγμή που οι Ισπανοί από την πλευρά τους διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο! Με δηλώσεις τους οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση.

Από την πλευρά της «Ένωσης» προκύπτει ότι έχει γίνει πρόταση ύψους 250.000 ευρώ και αναμένεται η απάντηση των Ισπανών, οι οποίοι όμως λένε… άλλα.

«Δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από την ΑΕΚ. Αν φτάσει, θα την εξετάσουν αυτοί που διαχειρίζονται τα οικονομικά του συλλόγου», δήλωσε στην «SportDay» ο εκτελεστικός διευθυντής της Χερέθ, Εμίλιο Βικιέρα.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Εμίλιο ντε λα Ρίβα, ο οποίος υποστήριξε στην «SportDay»: «Έχω δεχτεί κι άλλες κλήσεις από Ελλάδα γι’ αυτό το θέμα, αλλά επαναλαμβάνω ό,τι λέω σε όλους: δεν υπάρχει καμία πρόταση από την ΑΕΚ για τον Κορδέρο. Στην τελευταία επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους της, τους ενημέρωσα για το ποσό που ζητεί η Χερέθ και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να το καλύψουν. Δεν υπήρχε πρόβλημα με το συμβόλαιο του Κορδέρο, μου είπαν ότι αυτό μπορούσε η ΑΕΚ να το καλύψει, αλλά δεν μπορούσε να πληρώσει και τη Χερέθ».

Πηγή: sportfm.gr