Την επιθυμία του να φορέσει και πάλι τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε δηλώσεις του σε γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι προέρχεται από δύο καταπληκτικές σεζόν με τον Παναθηναϊκό που θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει στους «τρικολόρ» κάτι που ευελπιστεί ότι θα γίνει και με τη Λάτσιο.

Ο Σισέ στάθηκε αρκετά στα γκολ που πέτυχε με το τριφύλλι και με μια δόση ειρωνείας σχολίασε… «Ίσως να θεωρούν ότι το πρωτάθλημα της Ελλάδα δεν είναι ανταγωνιστικό. Όμως ακόμη κι έτσι η μπάλα δεν μπαίνει μόνη της»…

«Δεν περίμενα να πάω στην Ελλάδα για να πετύχω γκολ. Ξέρω τι αξίζω και ξέρω τι θέλω… Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν έχω πεθάνει για την Εθνική. Δεν ήταν αρκετά δυνατό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Θα δούμε και σε αυτή τη σεζόν. Ο προπονητής ξέρει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα και προτιμά επιθετικούς που σκοράρουν πολλά γκολ σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Άρα, αν ξεχωρίσω και εδώ…», τόνισε ο Γάλλος άσος και συνέχισε:

«Η Εθνική Γαλλίας ήταν πάντα ανάμεσα στις προτεραιότητές μου. Μόλις ολοκλήρωσα δύο καταπληκτικές σεζόν με τον Παναθηναϊκό», τόνισε και συνέχισε σε δόση ειρωνείας… «Φαίνεται δεν ήταν αρκετά (43 γκολ). Ίσως γιατί πιστεύουν ότι είναι ένα πρωτάθλημα μικρότερου ανταγωνισμού σε σχέση με άλλα. Ακόμη κι έτσι όμως, για να μπουν τα γκολ θα πρέπει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα και δεν μπορεί να μπει μόνη της. Τώρα εάν καταφέρω να επαναλάβω το ίδιο και στην Ιταλία…», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr