Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός , σύμφωνα με τη Sportday. Οι «πράσινοι» κινούνται με άκρα μυστικότητα για να αποκτήσουν έναν ακραίο επιθετικό για τη δεξιά πλευρά, τον οποίο περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

Ο δεξιός εξτρέμ έχει έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες το «τριφύλλι» και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτόν δεν γίνεται γνωστό το ενδιαφέρον, ώστε να μην ζητηθούν χρήματα. Επί του θέματος θα γίνει και μια συζήτηση μεταξύ των Γόντικα, Φερέιρα και Σαμαρά κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Όσον αφορά τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο τεχνικός των «πράσινων» ουσιαστικά τον αποχαιρέτησε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. «Για τον Τζιμπρίλ ίσως είναι η τελευταία προπόνηση σήμερα μαζί μας. Βλέπετε, εξάλλου, ότι φοράει κι ανάλογα παπούτσια (σ.σ. μπλε)». Αναφερόμενος μάλιστα στη λίστα με του παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, ο Πορτογάλος πρόσθεσε: «Μπορεί να έρθω σε δύσκολη θέση για κάποιους που θα αποκλείσω, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Η αποστολή που πάει στο Κίτσμπουελ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να περιλαμβάνει όλους του ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Παναθηναϊκού, το οποίο, εκτός από τους τέσσερις τερματοφύλακας, περιλαμβάνει άλλους 22 ποδοσφαιριστές. Σίγουρα δεν θα ταξιδέψουν το Σάββατο οι Λαγός, Μαυρίας, Καπίνος, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, ο τραυματίας Κάσας και ο Σισέ.

Ο μικρός αντι-Σισέ

Επιθετικός ηλικίας 23-24 χρόνων θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με το πλάνο που έχουν στον Παναθηναϊκό. Ο Φερέιρα έχει στη λίστα του 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις, που αφορούν παίκτες με χαμηλό κόστος ή που παραχωρούνται δανεικοί από τις ομάδες τους. Ο βασικός στόχος είναι να κλείσει άμεσα ο βασικός φορ, ώστε να προλάβει να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Έκλαψε ο Σισέ!

Τα δάκρυά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όταν παρέλαβε κατά τη διάρκεια εκπομπής οργανωμένων της ομάδας μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από έναν 80χρονο οπαδό.

Σε ερωτήσεις που του έγιναν, ο Γάλλος στράικερ είπε:

-Ποια ήταν η καλύτερή σου στιγμή από τότε που ήρθες στην Ελλάδα;
«Όταν ήρθα και είδα στο αεροδρόμιο 5.000 οπαδούς της ομάδας να με περιμένουν. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

-Αγωνιστικά ποιο παιχνίδι δεν θα ξεχάσεις;
«Ασφαλώς αυτό με τον Ολυμπιακό. Όταν χάναμε και με δύο δικά μου γκολ πετύχαμε την ανατροπή».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Να είναι κοντά στην ομάδα και να την αγαπάει όπως εγώ, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

-Ο κόσμος που σε αγαπάει αγωνιά αν θα πας στη Λάτσιο.
«Κι εγώ τους αγαπάω. Ακόμα δεν έχω κλείσει. Θα δούμε».

*Στις 2 Αυγούστου ορίστηκε έκτακτη Γ.Σ. για να προκύψει νέο Δ.Σ. και αποφασίστηκε ότι οι Δάβαρης, Σπηλιωτόπουλος θα πάρουν τις θέσεις των παραιτηθέντων Νίκα και Βεκρή.

Πηγή: sport-fm.gr