Εντελώς προσωρινός δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ο… χωρισμός του Μπρούνο Τσιρίλο με τον ΠΑΟΚ!

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν το πρώτο βήμα για να γεφυρωθεί το (μικρό) χάσμα που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις κι εφόσον ο Ιταλός αμυντικός ανταποκριθεί στο κάλεσμα «να τα βρουν στη μέση», θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη χρονιά τη φανέλα με τον δικέφαλο!

Η διαφορά που υπήρξε στις προηγούμενες επαφές ΠΑΟΚ και Τσιρίλο δεν ήταν μεγάλη (περίπου 50.000 ευρώ), αλλά αποδείχθηκε αρκετή για να τον φέρει (προσωρινά ή όχι, θα φανεί) εκτός Τούμπας.

Η αμοιβαία εκτίμηση, ωστόσο, των δύο πλευρών (και η δεδομένη διάθεσή τους, παρά τη διαφωνία, να συνεχίσουν μαζί) δεν αποκλείεται να φέρει την ανατροπή. Με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, λοιπόν, να «μεταφράζει» την καλή διάθεση του ΠΑΟΚ σε ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση (από 200.000 ευρώ σε 225.000), το «μπαλάκι» πλέον είναι στο γήπεδο του Τσιρίλο (που καλείται να μειώσει κατά το ίδιο ποσό τις απαιτήσεις των 300.000 ευρώ).

Με δεδομένο, λοιπόν, πως εκείνος εξακολουθεί να επιθυμεί την παραμονή του και ότι είδε με καλό μάτι τη νέα κίνηση του ΠΑΟΚ, η απόφαση που θα λάβει τη Δευτέρα -σε συνάντηση που θα έχει με τον μάνατζέρ του- θα κρίνει αν τελικά θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sport-fm.gr