Το «πάγωμα» όλων των δραστηριοτήτων της για όσο διάστημα υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα, ανακοίνωσε η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, σε άτυπη σύσκεψη των μελών της που έλαβε χώρα τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα και όσον αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αποφασίστηκε να περιμένουν την άρση της αναστολής της λειτουργίας της ΕΠΟ, το τελικό πόρισμα για τα πλαστά έγγραφα, αλλά και την τύχη της προσφυγής του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν κανονικά. Η οριστική ματαίωση τους φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής:

«Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., αναστέλλει τη λειτουργία της.

Είναι αυτονόητο ότι η Ένωσή μας καταδικάζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της. Οι πράξεις βίας στον αθλητικό χώρο εν γένει –όπου θα έπρεπε να κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα- προκαλούν κλίμα αποστροφής για τον ίδιο τον αθλητισμό καθώς και τον ήδη επιβαρυμένο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Ένωσή μας πιστεύει στην πιστή εφαρμογή και τήρηση των νόμων, και των πειθαρχικών διατάξεων, καθώς και στην απόδοση δικαιοσύνης από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Επίσης, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές των ομάδων και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, πεπεισμένοι ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αρωγή όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Πηγή: sportfm.gr