«Γέφυρες» ρίχνει ξανά ο Ούρκο Πάρντο προκειμένου να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Μετά το ραντεβού με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που ζήτησαν τον… ουρανό με τα’ άστρα για τετραετές συμβόλαιο, ο 28χρονος γκολκίπερ μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνοντας διατεθειμένος να συμβιβαστεί με πολύ λιγότερα.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και σε αυτόν ξεχωριστή σημασία έχει το τι θα γίνει με τη θέση του γκολκίπερ. Με δεδομένη την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Πάρντο και από τις εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει αν οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για την απόκτηση ενός ή δύο πορτιέρο.

Οι αρχικές απαιτήσεις του Βελγοισπανού ήταν εκτός πραγματικότητας και οι Πειραιώτες δεν δέχθηκαν να μπουν καν σε συζητήσεις. Όμως ο Πάρντο πλησίασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ζητώντας συγγνώμη και επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό με σαφώς πιο… γήινες και στο πνεύμα της εποχής αποδοχές.

Στον αέρα βρίσκεται πάντα και το θέμα του Εδουάρδο Μαθία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κανέναν άλλον στα πόδια του στο ποδοσφαιρικό τμήμα και επομένως οι αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή είναι απολύτως συγκεκριμένες. Στην περίπτωση που ο Μαθία συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να συμβιβαστεί με το ρόλο που θα έχει, δηλαδή ουσιαστικά τον έλεγχο του τμήματος σκάουτινγκ με λόγο για τις μεταγραφές και τους υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστές.

Πηγή: sport-fm.gr