Τη στιγμή που η μάχη για τα play-offs μοιάζει χαμένη, στον Άρη όχι μόνο δεν παρατούν τα όπλα αλλά ταυτοχρόνως καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Μετά τον Βέλιμιρ Ράντμαν άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού εμπλέκεται σε «κίτρινα» μεταγραφικά σενάρια. Ο λόγος για τον Νίκολα Μπέλιτς.

Οι Σερραίοι θα αγωνίζονται του χρόνου στην Football League και με δεδομένο πως το συμβόλαιο του Σέρβου μέσου -με 25 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο φέτος- εκπνέει το καλοκαίρι, δεν προκύπτει από πουθενά το πώς θα τον διατηρήσουν στις τάξεις τους και τη νέα σεζόν.

Προτεραιότητα πάντως αποτελεί να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα η σεζόν, σε συνέχεια των δύο εμφατικών νικών με μεγάλα σκορ στο ξεκίνημα της εποχής Τσιώλη- ανεξάρτητα πάντα από το γεγονός ότι ακόμη κι αν επιτευχθεί το «τρία στα τρία» η κατάσταση δεν είναι στο χέρι του Άρη, μια και υπολείπεται πέντε βαθμών από την ζώνη των play-offs. Και φυσικά οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Στην σημερινή προπόνηση, μένει να φανεί το επίπεδο ετοιμότητας του Ραούλ Μπομπαντίγια. Από τις δοκιμές των προηγούμενων ημερών, ένα πιθανό σχήμα εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το εξής: Με τερματοφύλακα τον Χουάνμα, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Μίσελ, Λαζαρίδη, Ρονάλντο και Βανγκέλι, αμυντικά χαφ τους Τόχα και Φατί, στα άκρα τους Πορτίγια και Καστίγιο και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Τσέζαρεκ.

Πηγή: sportfm.gr