Η εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού «Superleague Stars» που είναι αφιερωμένη στα αστέρια που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια που επέλεξε ο Τζιμπρίλ Σισέ ως τα αγαπημένα του για φέτος.

Ο Γάλλος στράικερ ξεχώρισε για τους συνδρομητές τα δύο εντός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα ως τα αγαπημένα του για να τα δείξει η Nova τον Μάρτιο ενώ μίλησε και για τα play off δηλώνοντας πως είναι γεννημένος νικητής.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που το ξεχώρισε στα αγαπημένα του είπε: «Ήταν πραγματικά ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί γνωρίζετε την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Για τους οπαδούς είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αλλά και για εμένα, γιατί μου αρέσουν τα ντέρμπι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα, γιατί κατάφερα να σκοράρω δύο φορές και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Ήταν μια σπουδαία ημέρα».

Ενώ για τη συμμετοχή της ομάδας στα play off, ο Γάλλος επιθετικός τόνισε «Για να είμαι ειλικρινής, για μένα θα είναι σαν αγώνες πρωταθλήματος. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, όμως ο κόσμος πλέον με γνωρίζει, γνωρίζουν πως είμαι νικητής, πως θέλω να κερδίζω. Σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζομαι, θέλω να κερδίζω και θα κάνω ότι καλύτερο, προκειμένου να κερδίσουμε τα play off».

Πηγή: sportfm.gr