Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανσερραϊκό, είναι το πιο οριακό που έχει δώσει η αρκαδική ομάδα μέχρι τώρα. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και σε περίπτωση ήττας θα είναι με κάτι παραπάνω από το ένα πόδι στην Football League. Εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο τιμωρημένος Ουριμπάρι και οι ανέτοιμοι Αράς και Ματούσιακ.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Κέρκυρα, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα. Πιο συγκεκριμένα ανοικτή είναι η θέση του αριστερού μπακ, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.

Παράλληλα πολλές πιθανότητες έχει να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Αντώνης Λαδάκης στη θέση του Μαρσέλο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Ουριμπάρι και οι Αράς και Ματούσιακ, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι. Για τον πρώτο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Καβάλα, ενώ για τον Πολωνό φορ γίνονται προσπάθειες να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο δυνατό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στις Σέρρες.

Πηγή: sportfm.gr