Έξω φρενών είναι όλοι στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τις σημερινές αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Το πρώτο «χτύπημα» ήταν η ποινή απαγόρευσης εισόδου για δύο μήνες στον Μάκη Χάβο για εξύβριση του τέταρτου διαιτητή του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο ήρθε λίγη ώρα μετά, με την επιβολή ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πράγμα που σημαίνει πως ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου θα γίνει με κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κάνει ήδη έφεση για την τιμωρία του προπονητή της ομάδας. Ο Μάκης Χάβος φέρεται να εξύβρισε τον τέταρτο διαιτητή και να τον απείλησε για να μη γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο νεαρός τεχνικός είναι ένας πράος άνθρωπος, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ προσθέτουν πως σε άλλες περιπτώσεις προπονητών που αποβλήθηκαν δεν υπήρξε επ ουδενί τόσο εξοντωτική τιμωρία.

Όσο για την τιμωρία της ΑΕΚ, σημειώνεται πως αν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ έβγαινε οποιαδήποτε από τις επόμενες ημέρες κι όχι εντός της Δευτέρας, ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ θα διεξαγόταν χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ. Κι επειδή μέχρι τώρα η ΕΠΟ δεν συνήθιζε να βγάζει αυθημερόν τις αποφάσεις της, γίνεται λόγος για… εξυπηρέτηση της ομοσπονδίας στους «κιτρινόμαυρους».

Ώρα Ευρώπης
Με προπόνηση το απόγευμα αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα, για τους «32» του Europa League. Εκτός μάχης για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι οι τραυματίες Χαλκιάς, Βιτόλο και Φωτάκης. Από τη ρωσική ομάδα εκτός δράσης αναμένεται να είναι οι Βάγκνερ Λοβ, Χόντα, Ολίσε και Γκονζάλες.

Πηγή: sport-fm.gr