Η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει πάρει φωτιά στην Premier League και η Τότεναμ είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πού θα καταλήξει το τρόπαιο, με τους οπαδούς της να ζητάνε… ήττα στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Επτά αγωνιστικές απομένουν για το τέλος στην Αγγλία και η βαθμολογία λέει το εξής: Άρσεναλ 71, Λίβερπουλ 71, Μάντσεστερ Σίτι 70. Τρεις ομάδες, δηλαδή, πάνε χέρι-χέρι στη μάχη του τίτλου, με τους Κανονιέρηδες να είναι στην 1η θέση αυτή τη στιγμή λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στους οπαδούς της Τότεναμ, η οποία είναι στην 4η θέση με 60 βαθμούς, αφού αυτοί είναι οι αιώνιοι αντίπαλοί τους.

Έτσι, δεν άργησαν να αποφασίσουν τι θέλει να γίνει από εδώ και πέρα… Με την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου να αντιμετωπίζει στις 28 Απριλίου την Άρσεναλ εντός έδρας και μία εβδομάδα μετά τη Λίβερπουλ εκτός έδρας, η απόφαση έχει παρθεί: «Πρέπει να χάσετε στο Άνφιλντ».

Αυτό, όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι που ζητάνε όλο και πιο μαζικά, πλέον, μέσω των social media οι οπαδοί των Σπιρουνιών, αφού δεν θέλουν για κανένα λόγο να δουν τους Κανονιέρηδες να κατακτούν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2004.