Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να έχει άμεσα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να αποφασιστεί το μεταγραφικό πλάνο που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες μετά το «ναυάγιο» με την μεταγραφή του Μπερνάρ Κουμορτζί.

Ο Μπερνάρ Κουμορτζί μένει… Πλατεία όπως όλα δείχνουν και στον Ολυμπιακό θέτουν σε εφαρμογή το «plan b», αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να έχει -ίσως και σήμερα- συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε οι δύο άντρες να συζητήσουν αναλυτικά για τις κινήσεις του Ολυμπιακού από ‘δω και στο εξής.

Ο Βάσκος πάντως δεν αποκλείεται να εκφράσει την επιθυμία του να υπάρξει απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στις πτέρυγες και το θέμα της μεταγραφής του κεντρικού μέσου, να μετακινηθεί για το καλοκαίρι.

Αν πάντως, σύμβεί κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να γίνει κρούση για τον Φρανσίσκο Χαβίτο του Άρη, προκειμένου ο Ισπανός μέσος να αποκτηθεί από τώρα.

Εξελίξεις σε όλα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού πάντως, αναμένεται να υπάρξουν άμεσα και ίσως βγουν αρκετά… θέματα από την συνάντηση Βαλβέρδε-Μαρινάκη.

Πηγή: gazzetta.gr