Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Τσιμίκα που έσπασε την κλείδα του στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στις 23 Δεκεμβρίου προκάλεσε πονοκέφαλο και στην Εθνική Ελλάδας αλλά τα νέα, τελικά, είναι ευχάριστα όπως αναφέρει το The Athletic.

Ο διεθνής αριστερός μπακ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής ομάδας, η οποία τον Μάρτιο έχει δύο παιχνίδια – τελικούς για την πρόκριση στο Euro 2024. Στις 21 Μαρτίου, υπενθυμίζουμε, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν και αν νικήσει θα αντιμετωπίσει στις 26 Μαρτίου είτε τη Γεωργία είτε το Λουξεμβούργο.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει δύο νίκες για να προκριθεί στο Euro 2024 και θα προσπαθήσει να τις πάρει έχοντας τελικά τον Τσιμίκα στη διάθεσή της αφού η επιστροφή του στη δράση, όπως μετέδωσε στο podcast του The Athletic ο Τζέιμς Πιρς, ρεπόρτερ της Λίβερπουλ, υπολογίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Μάρτιο ο Έλληνας άσος θα βρει ρυθμό και θα είναι στη διάθεση του Πογέτ για τους αγώνες που θα κρίνουν το αν η Εθνική ομάδα θα πάρει μέρος στο Euro 2024.