Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (14/12) τη Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση της κυβέρνησης μετά τα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, με τους Σέρβους να αντιδρούν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Mozzart», η απόφαση να γίνει χωρίς κόσμο το παιχνίδι έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Μπάτσκα Τόπολα και ο λόγος είναι ο εξής: Υπολογίζεται ότι έχουν δοθεί σχεδόν 100.000 ευρώ για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια και τη διαμονή των 130 οπαδών της ομάδας που σχεδίαζαν την ακολουθήσουν στην Ελλάδα.

Αυτό, συν το γεγονός ότι σε άλλους αγώνες στην Ελλάδα θα υπάρχει κανονικά κόσμος στις εξέδρες, έχει εκνευρίσει τη διοίκηση της Μπάτσκα Τόπολα, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, να σταλεί επιστολή στην UEFA.

Μια επιστολή, με την οποία η σερβική ομάδα φέρεται να τονίζει ότι δεν πρόκειται να βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν αν δεν επιτραπεί η είσοδος των οπαδών της στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.