Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα την απόφαση που είχε παρθεί πριν μήνες και ο τελικός του Europa Conference League θα διεξαχθεί οριστικά στην OPAP Arena της ΑΕΚ στις 29 Μαΐου 2004, με τα νέα να ενδιαφέρουν φυσικά και τις ελληνικές ομάδες.

Η OPAP Arena, το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε θέσει εξαρχής πολύ δυνατή υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει τον τελικό του Europa Conference League και έτσι θα γίνει, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επικύρωσε οριστικά τη σχετική απόφαση που είχε παρθεί πριν μήνες.

Στις 29 Μαΐου 2024, επομένως, ο τρόπαιο της διοργάνωσης θα είναι στην OPAP Arena, αφού οι άνθρωποι της UEFA ήταν συχνά-πυκνά στο γήπεδο της ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες για να ελέγξουν τα πάντα και άναψαν το πράσινο φως για να γίνει εκεί τελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μια διοργάνωση, στα νοκ άουτ της οποίας δεν αποκλείεται να βρεθούν τέσσερις ελληνικές ομάδες! Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στους «16» και οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να βρεθούν εκεί μέσω της 3ης θέσης των ομίλων τους στο Europa League.

Και από εκεί και πέρα… φουλ για τελικό στην OPAP Arena.