Η Εθνική Ελλάδας είναι, πλέον, στη 2η θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Euro 2024 μετά τη νίκη με 2-0 στην Ιρλανδία και την ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία, με την προσοχή όλων να έχει στραφεί στο μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας (16/10) με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν στην OPAP Arena.

Η Ελλάδα είναι στο +3 από την Ολλανδία και την υποδέχεται σε δύο μέρες, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα προκριθεί στο Euro 2024. Αντιλαμβάνεται ο καθένας, επομένως, πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να έχει ένα κατάμεστο γήπεδο στο πλευρό της, την ίδια ώρα που στις τάξεις των Ολλανδών οπαδών δεν είναι και τόσο σίγουροι για την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Algemeen Dagblad» έχει θέσει στους αναγνώστες της το ερώτημα «θα κάνει η Ολλανδία μεγάλο βήμα για το Euro 2024 τη Δευτέρα στην Αθήνα;» και τους ζητάει να ψηφίσουν ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με περισσότερους από 2.000 να έχουν ψηφίσει, λοιπόν, ως τώρα, τα αποτελέσματα είναι τα εξής: 46% πιστεύει ότι οι Οράνιε θα νικήσουν, το 23% πιστεύει ότι θα υπάρξει ισοπαλία και το 31% πιστεύει ότι θα νικήσει η Ελλάδα και θα πάει στο +6. Αν συμβεί αυτό, τότε η Εθνική μας ομάδα θα χρειάζεται ένα βαθμό στην OPAP Arena κόντρα στην αδιάφορη -αφού έχει ήδη προκριθεί- Γαλλία για να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024.

Δημοσκόπηση για το Ελλάδα - Ολλανδία