O 29χρονος ηθοποιός που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει έναν οδηγό ταξί, «ξέσπασε» μέσα από τις φυλακές καθώς απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα αποφυλάκισής του.

«Νιώθω οργή και αδικία. Απορρίφθηκε η πρώτη προσφυγή, με θετική πρόταση εισαγγελέα. Μετά το συμβούλιο να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισής μου», ανέφερε ο ηθοποιός στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όσον αφορά τους λόγους ανέφερε ότι «βασίζονται στο πόρισμα του πρώτου εισαγγελέα που είναι παιδαριώδες και παρεκκλίνει του νόμου. Δεν μπορεί να πατάνε πάνω σε όλες τις παραλείψεις και τον αντιεπαγγελματισμό της αστυνομίας και να δημιουργείται αμφιβολία κατά του κατηγορουμένου».

«Αν η αστυνομία εξετάζει μία υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ουσίες και λοιπά, κάποιος το παίζει “ωραία κοιμωμένη” και δηλώνει ότι κάποιος ασέλγησε πάνω του και δεν του παίρνουν αίμα αλλά μόνο ούρα, πολύ απλά δεν μπορούμε να πατάμε πάνω στο ότι του πήραν αίμα. Και ότι δεν βρέθηκε κάτι στα ούρα του. Να του έπαιρναν. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι νόμος του κράτους από τον Φλεβάρη», σχολίασε.

Στην ερώτηση τι θα κάνει από εδώ και πέρα αρκέστηκε στο «έκπληξη» ενώ μετά συμπλήρωσε ότι: «Θα πάει αλλιώς το πράγμα γιατί οποιαδήποτε αμφιβολία είναι υπέρ του κατηγορουμένου. Από κει και πέρα σε τέτοια υπόθεση, έχουν βγει καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του αυτοκινητιστή και οι εξετάσεις DNA ήταν όλες πεντακάθαρες. Εγώ διακρίνω μία εμμονή για να κατηγορηθώ και οι παραλείψεις της αστυνομίας να οδηγηθούν πάνω μου σαν αμφιβολία ενοχής. Δεν πήραν τον καφέ του αυτοκινητιστή καν γιατί ήταν άδειος. Από ένα ποτήρι βρίσκεις με ένα διάλυμα αν έχει ένα ποτήρι ουσίες ή όχι. Όλοι οι επιστήμονες θα συμφωνήσουν μαζί μου», επεσήμανε.