Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το κύκλωμα εκβιαστών του Πειραιά στις οποίες πρωταγωνιστούν χρυσά όπλα, σκυλιά και τατουάζ έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Τετάρτης.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος σύμφωνα με το ρεπορτάζ «καμάρωνε» για τη συλλογή του και φωτογραφιζόταν να κρατά κάθε είδους όπλο, από απλά περίστροφα μέχρι ούζι.

Οι αναρτήσεις του στα social media φανέρωναν την αδυναμία του για τα όπλα, τις γρήγορες μηχανές αλλά και τα τατουάζ.

Ένα από τα τατουάζ του είναι όμως ξεχωριστό και φανερώνει την αδυναμία στην εξουσία. Αυτό το τατουάζ, ο 35χρονος το έχει «χτυπήσει» στο χέρι του και γράφει «king of kings», δηλαδή «ο βασιλιάς των βασιλέων», σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αρχές το συγκεκριμένο τατουάζ καθώς φοβούνται μήπως παραπέμπει σε κάποια άλλη εγκληματική οργάνωση στην οποία ενδέχεται να εμπλέκεται ο 35χρονος.

Σε άλλη φωτογραφία ντοκουμέντο που έδειξε ο Alpha ο φερόμενος ως εγκέφαλος φαίνεται να κρατά ένα όλοχρυσο πιστόλι ενώ σε άλλη πλαισιώνεται από δυο σκυλιά ράτσας πιτμπουλ.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, σύμφωνα με τις αρχές, τα μέλη του κυκλώματος είχαν και τοκογλυφική δράση καθώς διοργάνωναν και έπαιρναν μέρος σε κυνομαχίες, αλλά και χαρτοπαίγνια καζίνο με απώτερο σκοπό την τοκογλυφία.