Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/3) 28χρονος Αλβανός υπήκοος που τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου, προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη σε Τοπική Κοινότητα της Λαμίας, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε και απείλησε την κοπέλα και τον πατέρα της.

Του ανταποκριτή μας από τo lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Όλα συνέβησαν στη 01:45’ τα ξημερώματα της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2019, με τη νεαρή κοπέλα να επιστρέφει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του πατέρα της. Στη μέση του δρόμου περπατούσε ο 28χρονος τον οποίο η κοπέλα απέφυγε με ελιγμό, ενώ στη συνέχεια εκείνος με μια πέτρα που πέταξε της έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού.

Όταν το πρωί η κοπέλα μαζί με τον πατέρα της, αναζήτησαν τον δράστη σε αποθήκη όπου διέμενε στο χωριό, εκείνος άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί.

Ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και μετά από έγκληση της 25χρονης συνελήφθη και κρατήθηκε μέχρι τη Δίκη. Όπως διαπιστώθηκε είχε απελαθεί πριν από ένα περίπου χρόνο και είχε επιστρέψει παράνομα στη χώρα μας,

Το Δικαστήριο που εξέτασε τα στοιχεία και τις καταθέσεις έκρινε ένοχο τον 28χρονο Αλβανό με ποινή φυλάκισης αθροιστικά τους 12 μήνες για τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας, της απειλής και της εξύβρισης.