Απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, περιμένουν οι Αρχές της Κω, προκειμένου να ανακτήσουν νέα στοιχεία στην έρευνα για την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. Για την ώρα μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις για το ποιος δολοφόνησε τη νεαρή γυναίκα, ωστόσο, κατηγορίες δεν μπορούν να αποδοθούν σε κανέναν.

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος έχει συλληφθεί για αρπαγή και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντισταθεί, ο ίδιος όμως αρνείται το οτιδήποτε. Ο άντρας αυτός οδηγήθηκε χθες (σ.σ. Δευτέρα 19/6) ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη (21/6) για τις κατηγορίες που μέχρι στιγμής του έχουν αποδοθεί.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, εκτός από γενετικό υλικό θα αναζητήσουν απαντήσεις και στα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης κοπέλας από την Πολωνία, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά και του 28χρονου συντρόφου της Αναστάζια, με τον οποίον τη μοιραία βραδιά είχαν ανταλλάξει μηνύματα όπου φαίνεται να του εξέφρασε φόβους για την παρουσία της στο σπίτι του συλληφθέντα.

«Είναι δεδομένου ότι ακόμα δεν έχουμε όλα τα χρήσιμα στοιχεία για το πού και από ποιον δολοφονήθηκε η 27χρονη αλλά και το πώς βρέθηκε η σορός της στο συγκεκριμένο σημείο», αναφέρει στο Newsbeast της ΕΛΑΣ με γνώση των ερευνών.